3a Trobada d’Estiu de la SCRITC

La 3a Trobada d’Estiu de la SCRITC es celebrarà el dia 9 de juny de 16 a 18 hores en el marc del I Congrés de Psicologia Sanitària i Salut Mental.

Pensem que aquesta iniciativa és una bona oportunitat per donar a conèixer la nostra societat a d’altres persones i col·laborar amb altres entitats, i és per aquest motiu que n’estem molt satisfets. Esperem que us sembli una bona oportunitat per a la nostra societat i us sigui d’interès.

IMPORTANT
Els psicòlegs que estiguin cursant un màster o la residència PIR o l’hagin acabat el curs acadèmic anterior podran presentar un cas clínic tractat amb teràpia cognitiva.
Per a l’acceptació del cas clínic no cal estar inscrit al congrés. La durada de les comunicacions serà de 10 minuts.Normativa i instruccions:
1. El resum s’ha de fer arribar com a data límit el 25 d’abril de 2016 a la Secretaria de la SCRiTC, via correu electrònic a l’adreça: info@scritc.org indicant en l’assumpte “Premi casos clínics”.
2. Juntament amb l’enviament del resum s’haurà d’enviar un document acreditatiu que permeti certificar que s’està cursant un màster o la residència PIR o que l’ha acabat l’anterior curs acadèmic (matrícula o certificat oficial).
3. El Comitè Científic de l’SCRiTC revisarà els resums i en seleccionarà 6. Els resums seleccionats es comunicaran per correu electrònic als seus autors abans del 23 de maig.
4. La presentació dels treballs seleccionats es realitzarà el dia 9 de juny de 16 a 18 hores. Les presentacions tindran una durada de 10 minuts, amb 5 minuts de discussió, i es duran a terme per rigorós ordre alfabètic dels seleccionats.
5. La dotació del Premi és de 150 €.
6. El premi es decidirà per votació popular entre els assistents a la sala.
7. El resum del cas tindrà un màxim de 500 paraules i seguirà aquesta estructura:
a.      Simptomatologia.
b.      Avaluació.
c.      Tractament.
d.      Evolució del pacient.
e.      Conclusió.
Donat que la inscripció és gratuïta i les places són limitades a les de la Sala Marull de l’Hospital del Mar us recomanem que si hi esteu interessats feu la vostra inscripció el més aviat possible.
Podeu trobar mes informació aquí.
Us hi esperem!
La Junta de la SCRITC.

Leave a comment

Your email address will not be published.