Associa’t a l’SCRiTC

Associa’t a l’SCRiTC

Qui pot fer-se soci?

Poden formar-ne part com a membres numeraris les persones físiques, majors d’edat, que acreditin estar en possessió d’algun dels títols acadèmics que els habilitin per a l’exercici professional de psicòleg, metge, pedagog, mestre, assistent social o diplomat d’infermeria.

Poden formar-ne part com a membres agregats altres persones que no reuneixin tots els requisits per ser-ne membres numeraris.

Per què fer-se soci?: el decàleg

  1. Perquè la teràpia cognitivoconductual és el tractament psicològic més eficaç per a un número cada cop major de problemes i la seva presència en els serveis sanitaris creix cada dia que passa.

 

  1. Perquè gaudiràs dels preus notablement reduïts en les diverses activitats científiques organitzades per l’SCRITC, l’EABCT (European Association for Behavioural and Cognitive Therapies) i per les Societats que la conformen, fet que et permetrà estar a l’última dels avenços terapèutics en la nostra professió.

 

  1. Perquè rebràs quatre cops l’any el butlletí Infoscritc, que és el vehicle de comunicació entre els socis i d’informació de les diferents activitats docents, congressos i publicacions.

 

  1. Perquè rebràs anualment a casa teva el CD-SCRITC, una revisió de la literatura més significativa sobre teràpia cognitivoconductual publicada en el darrer any i relativa a un ampli ventall de trastorns i àmbits d’intervenció. Una forma molt còmoda de tenir actualitzats els teus coneixements professionals.

 

  1. Perquè podràs optar a l’acreditació com a terapeuta cognitivoconductual, seguint els estàndards proposats per l’EABCT i amb el seu segell de qualitat.

 

  1. Perquè entraràs a formar part d’un directori professional en el que podràs ser fàcilment localitzat/da pels pacients interessats en els teus serveis professionals especialitzats.

 

  1. Perquè et permetrà mantenir-te en contacte i intercanviar opinions amb els col·legues que, com tu, treballen en l’estudi del comportament humà.

 

  1. Perquè podràs gaudir de preus reduïts a les activitats organitzades per altres entitats amb les que col·labora l’SCRITC, com la Societat Catalana de Psiquiatria i la Societat Catalano-Balear de Psicologia.

 

  1. Perquè els contactes ho són tot, i si estàs a punt d’acabar o fa poc que has acabat la teva formació, la pertinença a una societat científica com l’SCRITC és el vehicle adequat per a introduir-te en el món professional.

 

  1. Perquè l’SCRITC, que l’any 2008 ha celebrat el 25è aniversari de la seva fundació, és actualment l’única associació de teràpia cognitivoconductual de l’estat espanyol reconeguda per l’European Association for Behavioural and Cognitive Therapies (EABCT) a la que hi pertany ja des dels seus inicis.

 

Associar-se

En aquests dos documents hi trobarà tota la informació per fer-se soci de l’SCRiTC

Fulletó informatiu de l’SCRiTC

Informació específica per a nous socis