CDSCRITC 2016

CDSCRITC_2016_WEBpictBenvolguts i benvolgudes,

Teniu ja a la vostra disposició al nostre web les Actualitzacions CDSCRiTC 2.0 (2016) de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRiTC), on trobareu el millor que s’ha publicat l’any 2016 en el camp de les ciències de la conducta. Ja són dotze edicions i, malgrat el pas del temps, es manté l’essència original del projecte: facilitar l’accés a nou coneixement i difondre la teràpia cognitivoconductual de la mà dels nostres millors especialistes en cadascun dels seus camps.

No podem deixar d’agrair un cop més a tots aquells autors i autores, majoritàriament socis de la SCRiTC, que repeteixen col·laboració, així com a tots aquells que s’estrenen aquest any. Diu molt de la nostra Societat que els seus socis dediquin desinteressadament el seu temps a facilitar l’actualització del coneixement a la resta de socis. L’estructura dels capítols és la de sempre: mantenim l’apartat d’infantojuvenil i hem deixat dins de l’apartat de trastorns d’ansietat el trastorn per estrès posttraumàtic i la hipocondria.

Desitgem que gaudiu de la lectura d’aquests capítols i que en pugueu treure profit. Disposar d’una eina com aquesta, d’elaboració pròpia i en llengua catalana, és un orgull per a la nostra Societat. Enhorabona i per molts anys més!

Salutacions,

Eva Bailles, Estel Gelabert i Mar Rus-Calafell

 

Coordinadores CDSCRITC 2.0 2016

 

CDSCRITC 2016