CDSCRITC 2015

PORTADA_CDSCRITC2015

CDSCRITC 2015

Benvolguts i benvolgudes,

Teniu ja a la vostra disposició al nostre web les Actualitzacions CDSCRiTC 2.0 (2015) de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRiTC), on trobareu el millor que s’ha publicat l’any 2015 en el camp de les ciències de la conducta. Aquest any engeguem la segona dècada, arribant ja a l’onzena edició del CDSCRiTC. Malgrat el pas del temps, es manté l’essència original del projecte: facilitar l’accés a nou coneixement i difondre la teràpia cognitivoconductual.

 

No podem deixar d’agrair un cop més a tots aquells autors i autores, majoritàriament socis de la SCRiTC, que repeteixen col·laboració, així com a tots aquells que s’estrenen aquest any. Diu molt de la nostra Societat que els seus socis dediquin desinteressadament el seu temps a facilitar l’actualització del coneixement a la resta de socis. L’estructura dels capítols és la de sempre: mantenim l’apartat d’infantojuvenil i hem deixat dins de l’apartat de trastorns d’ansietat el trastorn per estrès posttraumàtic i la hipocondria.

 

Desitgem que gaudiu de la lectura d’aquests capítols i que en pugueu treure profit. Disposar d’una eina com aquesta, d’elaboració pròpia i en llengua catalana, és un orgull per a la nostra Societat. Enhorabona i per molts anys més!

 

Salutacions,

Natxo Garrido

Coordinador CDSCRiTC 2.0

 

CDSCRITC 2015