CDSCRITC2013

cdscritc 2103Benvolguts i benvolgudes,

Teniu ja a la vostra disposició el web d’Actualitzacions CDSCRiTC 2.0 (2013) de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRiTC), on trobareu el millor que s’ha publicat l’any 2013 en el camp de les ciències de la conducta i en altres àmbits d’interès.

Enguany és la novena edició, i tot i el pas del temps es manté l’essència original d’aquest projecte que es va engegar amb l’actualització del 2005: facilitar l’accés a nou coneixement i difondre la teràpia cognitivoconductual.

Cal agrair un any més a tots aquells autors i autores, majoritàriament socis de la SCRiTC, que repeteixen col·laboració, així com a tots aquells que hi participen per primer cop. L’estructura dels capítols és essencialment la de sempre, tot i que comencem a adaptar-la a les noves classificacions. Enguany el TOC el trobem fora dels trastorns d’ansietat. Per facilitar la consulta, hem mantingut l’apartat d’infantojuvenil i hem deixat dins de l’apartat de trastorns d’ansietat el trastorn per estrès posttraumàtic i la hipocondria. Una novetat d’aquesta edició és l’aparició d’un nou capítol, el trastorn d’acumulació, i l’ampliació de la secció d’addiccions.

Desitgem que gaudiu de la lectura d’aquests capítols i que en pugueu treure profit. Disposar d’una eina com aquesta, d’elaboració pròpia i en llengua catalana, és un orgull per a la nostra Societat. Enhorabona i per molts anys més!

Salutacions cordials,
Natxo Garrido
Coordinador CDSCRITC

 

CD SCRITC 2013

Psicopatologia en nens i adolescents

Trastorns d’Ansietat

Trastorn Obsessivocompulsiu i trastorns relacionats

Trastorns Afectius

Trastorns Psicòtics

Trastorns Conversius

Trastorns de la Conducta Alimentària

Addiccions

TDAH en l’adult

Disfuncions sexuals, disfòria de gènere i trastorns parafílics

Psicologia de la Salut

Altres àrees