CDSCRiTC 2014

Portada_CDSCRITC2014CDSCRITC 2014

Benvolguts i benvolgudes,
Teniu ja a la vostra disposició el web d’Actualitzacions CDSCRiTC 2.0 (2014) de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRiTC), on trobareu un cop més el millor que s’ha publicat l’any 2014 en el camp de les ciències de la conducta. I atenció, que enguany el CDSCRiTC fa 10 anys!! Malgrat el pas del temps, es manté l’essència original del projecte: facilitar l’accés a nou coneixement i difondre la teràpia cognitivoconductual.

No podem deixar d’agrair un cop més a tots aquells autors i autores, majoritàriament socis de la SCRiTC, que repeteixen col•laboració, així com a tots aquells que s’estrenen aquest any. Diu molt de la nostra Societat que els seus socis dediquin desinteressadament el seu temps a facilitar l’actualització del coneixement a la resta de socis. L’estructura dels capítols és essencialment la de sempre. Mantenim l’apartat d’infantojuvenil i hem deixat dins de l’apartat de trastorns d’ansietat el trastorn per estrès posttraumàtic i la hipocondria. Una novetat d’aquesta edició és l’aparició d’un nou capítol, el trastorn dismòrfic corporal.

Pensant ja en la segona dècada del CDSCRiTC, un dels reptes que ens plantegem és augmentar la difusió d’aquesta eina. Mentrestant desitgem que gaudiu de la lectura d’aquests capítols i que en pugueu treure profit. Disposar d’una eina com aquesta, d’elaboració pròpia i en llengua catalana, és un orgull per a la nostra Societat. Enhorabona i per 10 anys més!

Salutacions,
Natxo Garrido
Coordinador CDSCRiTC

CDSCRITC 2014