I Congrés Nacional de Diferències Individuals i Necessitats Educatives Específiques

“I Congrés Nacional de Diferències Individuals i Necessitats Educatives Específiques”  que es durà a terme a la UAB, Cerdanyola del Vallès, els propers 27 i 28 de setembre de 2013

 Aquest primer congrés és possible gràcies a la col·laboració i iniciativa de l’Associació TDAH Vallès per donar visibilitat, divulgar i premiar l’estudi de les diferències individuals i la seva influència en les dificultats i trastorns d’aprenentatge, així comen les necessitats psicoeducatives específiques.

 El congrés està especialment orientat a professionals del sector psicoeducatiu, pedagògic i clínic, i a investigadors que desitgen compartir i donar a conèixer els seus treballs d’investigació en aquest àmbit. El termini d’enviament dels treballs finalitza el 5 de setembre de 2013.

El comitè científic premiarà la millor comunicació oral (300€) i el millor pòster (300€). Anima’t a presentar el teu treball!

 Per a més informació sobre les inscripcions i l’enviament de comunicacions, pots visitar el nostre web: http://jornades.uab.cat/congrestdahvalles/

 Per a qualsevol consulta, pots contactar amb la Secretaria Tècnica:

 REUNIONS I CIÈNCIA

C/ Montnegre 18-24 baixos

08029 Barcelona

Tel: 93 410 86 46

Mail: congrestdahvalles@gruporic.com

Leave a comment

Your email address will not be published.