Primera Trobada d’Estiu de la SCRITC

Benvolguts/Benvolgudes,

El proper dia 10 de juliol tindrà lloc la 1ª Trobada d’Estiu de la nostra societat. Poques setmanes després de la reunió anual i del workshop, de ben segur serà una excel·lent oportunitat per establir un debat sobre alguns temes d’actualitat en la TCC.

El format d’aquest nou esdeveniment serà totalment innovador i diferent a la resta d’activitats que organitza la nostra societat. Es pretén crear un espai d’interacció i discussió d’interès comú per l’avanç i la difusió de la TCC. Volem aconseguir que la TCC estigui al lloc que es mereix i pensem que aquest nou espai ha d’ajudar-nos.

Com a soci/sòcia, podreu participar-hi activament. Des de les 19,15h es servirà un petit còctel de benvinguda, en un ambient informal. A partir de les 20h,  es farà un debat que estarà moderat per la periodista científica Aura Costa, i que comptarà amb la participació del Xavier Pellicer i el Joaquim Puntí.

Tots els socis/sòcies esteu convocats a l’acte. A més, podeu convidar a altres persones interessades en el tema que no siguin socis de la SCRITC (estudiants, residents, companys de feina…). Si teniu dubtes, curiositat, ganes de participar o de reivindicar, ens veiem el dia 10 de juliol! No us ho voldreu perdre!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.